Функцията, създаваща шаблони анализира всички записи от последните две седмици и търси общи тенденции в нивата на кръвната захар. Колкото повече записи имате – толкова по-добре работи анализът. Ако бъде намерен шаблон, услугата ще покаже всички свързани записи в дневника, както и някои предложения защо това конкретно повтарящо се събитие може да се случи. Това ще помогне на Вас и Вашия лекар да откриете потенциално проблемни събития в хода на Вашето лечение, които лесно да коригирате.

Различните шаблони са изброени в основния екран и са придружени от кратко описание, ниво на значимост и брой на събитията.Когато натиснете върху даден шаблон, се отваря друг екран с подробности за него и всички открити от приложението събития. Можете да щракнете върху всяко събитие и дневникът със записи ще се отвори, като ви покаже целия ден и подчертае тези събития.

Ако се затруднявате да прегледате цялата информация на телефона си, за по-голямо удобство можете да използвате лаптоп или компютър и да отидете на нашата уеб страница, за да видите цялата информация там.

В момента шаблоните са изцяло достъпни за нашите премиум абонати. Безплатните потребители могат да виждат само най-често повтарящия се шаблон.

Имате нужда от помощ?
Не се колебайте да се свържете с нас.

Това беше ли полезно?

Да Не
Казахте, че тази тема не Ви е била полезна ...
Можете ли да ни кажете защо? Благодарим!
Благодарим за вашето мнение.