Една от най-важните възможности, предоставени от Diabetes:M, е възможността да се споделят данните с лекуващите лекари. За да стане това, лекарите трябва да имат регистрация в Diabetes:M. Те могат да се регистрират и да получат персонален код от: https://www.diabetes-m.com/login/.

Лекарите трябва да предоставят този код, получен след регистрацията им, Вие да го въведете и по този начин да изпратите заявка към лекаря да следи въвежданите данни.

Тази възможност е налична само за потребителите с абонамент, така че Вие трябва да имате активен абонамент

Добавяне на лекар

Отворете плъзгащото се меню от ляво и натиснете върху опцията “Лекар”. Ако все още нямате добавен лекар тогава ще се появи екрана за въвеждане на код на лекар, а иначе ще се появи списък с вече въведените лекари. Когато е въведен кодът, Diabetes:M ще чака лекарят да приеме заявката. Дотогава в информационния екран на лекаря ще се вижда съобщението “Изчаква се съгласието на лекаря”.


Приемане на заявка за достъп на данните от лекар

Друга възможност е лекар да поиска разрешение за достъп до данните. В този случай лекарят ще се появи в списъка с добавените лекари и ще се вижда следното съобщение “Лекарят чака разрешение за достъп до данните”. За да дадете разрешение за достъп до данните натиснете върху лекаря от списъка и отворете екрана с неговата информация. Натиснете върху “Разреши достъпа до данните”, за да дадете разрешение.


Изтриване на лекар

Вие може да изтриете лекар и да му отнемете правата да вижда данните по всяко време. Просто отворете екрана с информацията за лекаря и натиснете бутона “ИЗТРИЙТЕ ЛЕКАРЯ” в долната част на екрана.

Имате нужда от помощ?
Не се колебайте да се свържете с нас.

Това беше ли полезно?

Да Не
Казахте, че тази тема не Ви е била полезна ...
Можете ли да ни кажете защо? Благодарим!
Благодарим за вашето мнение.